Termeni si Conditii de Participare in reteaua AdZone.ro Banner Exchange


TERMENI GENERALI

Nici un banner servit de AdZone.ro nu poate fi amplasat pe o pagina care contine, promoveaza sau trimite spre unul dintre urmatoarele subiecte:

 • Piraterie Software (Warez)
 • Continut Adult (nuditate, erotism, etc.)
 • Site-uri de pariuri
 • site-uri de genul "Bani pe Net", site-uri in constructie, site-uri fara continut propriu sau site-uri numai cu bannere
 • NU ACCEPTAM SUB NICI O FORMA SITE-URI INSCRISE IN SISTEME DE SCHIMB DE TRAFIC POP-UP sau POP-UNDER SAU IN SISTEME DE GENERARE AUTOMATA DE TRAFIC
 • Fisiere/Site-uri care contin MP3-uri Ilegale sau potential ilegale
 • Orice fel de activitate ilegala
 • Hacking sau "phreaking"
 • Orice subiect care promoveaza rasismul sau ura
 • Orice subiect controversat sau indoielnic de a respecta regulile bunului simt si etica

Reguli de participare:

 • Nu pot participa in sistem site-urile fara domeniu propriu sau gazduite pe servere GRATUITE
 • Dupa inscriere, membrul se obliga sa introduca codul HTML furnizat de AdZone.ro in paginile site-ului sau intr-un termen maxim de 72 de ore. Nici un banner sau site al respectivului membru nu vor fi aprobate daca acesta nu participa activ in sistem.
 • Orice site care nu afiseaza timp de 7 zile bannerele servite de AdZone.ro este considerat inactiv in sistem, iar contul membrului va fi sters fara nici un fel de avertisment, in acest fel fiind posibil sa se piarda toate creditele acumulate.
 • Amplasarea bannerelor se va face in locuri vizibile din pagina, iar membrul va trebui sa specifice in setarile spatiului de reclama amplasarea exacta a acestuia. Neconcordanta dintre amplasarea specificata si aplasamentul real al bannerelor duce automat la stergerea contului membrului respectiv.
 • Intr-o pagina a site-ului membrului nu pot fi afisate 2 bannere de aceeasi dimensiune servite de AdZone.ro. Pot fi amplasate mai multe bannere, daca acestea sunt de dimensiuni diferite, dar fara a supra-incarca pagina cu publicitate.
 • Membrii nu pot amplasa reclamele servite de AdZone.ro in pagini goale sau fara continut, unul deasupra altuia, doua bannere unul langa celalalt sau in orice alt mod care poate deranja vizitatorul.
 • Nu este acceptata amplasarea bannerelor in vecinatatea imediata a altor bannere publicitare, ca ultim element in pagina sau in orice alt mod indirect de ascundere a bannerelor servite de AdZone.ro.
 • Este interzisa ascunderea totala sau partiala a bannerelor, amplasarea Ón frame-uri ascunse, generarea de afisari false prin orice alta metoda.
 • Nu pot fi plasate mai mult de 2 bannere de aceeasi dimensiune intr-o pagina a site-ului membrului. De asemenea nu sunt acceptate paginile supra-incarcate cu bannere in scopul obtinerii de afisari cat mai multe.
 • Toate bannerele trebuie sa fie servite de pe serverele AdZone.ro.
 • Nici unui membru nu ii este ingaduit sa copieze, modifice, vanda sau sa faca orice alte modificari asupra codului HTML furnizat de AdZone.ro. Webmasterii trebuie sa introduca codul exact cum este furnizat de catre AdZone.ro
 • Un membru nu poate avea mai mult de un cont in reteaua AdZone.ro.
 • Membrul ia la cunostinta ca este raspunzator pentru prevenirea oricarui acces neautorizat la serviciul AdZone.ro Banner Exchange prin contul sau personal si ca este pasibil de sanctiuni in cazul in care asemenea activitati, autorizate sau nu, sunt intreprinse de pe contul sau.
 • Daca membrul isi schimba continutul site-ului in mod substantial dupa aprobarea de catre echipa noastra, TREBUIE sa ne anuntati aceste schimbari contactandu-ne imediat. Pentru a evita situatiile neplacute, preferam sa ne anuntati inainte de a descoperi noi orice schimbare majora a continutului site-ului dvs.
 • Sunt inacceptabile urmatoarele metode de atragere a interesului vizitatorului: Membrul nu poate folosi mejase email nesolicitate sau mesaje neavenite in newsgroup-uri sau forumuri pentru a-si promova site-ul sau pentru a promova AdZone.ro, nu poate incuraja vizitatorul sa dea click pe bannerul servit de AdZone.ro sau sa reincarce pagina unde acesta este afisat. Sunt interzise metodele de promovare imorale prin orice metoda incluzand e-mail, chat, irc, simularea browser-ului, redirectionari automate sau fortate, click-uri pe propriile bannere, link-uri text inselatoare( "blind links" ) sau orice alte metode care conduc la cresterea artificiala a numarului de vizitatori sau de afisari.

Orice incalcare a responsabilitatilor de mai sus atrage dupa sine excluderea imediata si/sau permanenta din reteaua AdZone.ro. Pentru a asigura echitatea schimbului intre membrii, nu se vor accepta exceptii.

APROBAREA

Toate bannerele si site-urile persoanelor sau companiilor vor fi aprobate de catre AdZone.ro. Orice banner sau site care promoveaza unul dintre subiectele prezentate mai sus, care nu transmite un mesaj clar sau care contine elemente disturbante (ex. clipirea enervanta a unui text, paleta nepotrivita de culori, etc) nu va fi aprobat de catre AdZone.ro. AdZone.ro isi rezerva dreptul de a elimina orice banner sau site din sistem la orice moment fara a se obliga sa anunte sau sa dea explicatii despre acest lucru.

AdZone.ro isi rezerva dreptul de a bloca sau sterge orice cont al unui membru la orice moment pentru continut sau activitate considerate neadecvate, bazat numai pe propria hotarare a echipei AdZone.ro. Toate afisarile castigate pana in acel moment de catre membrul respectiv se vor pastra pana la clarificarea situatiei sau se vor pierde definitiv in cazul activitatilor fraudulente.

Copyright

Sunteti de acord ca toate informatiile, serviciile si/sau produsele prezente pe site-ul dvs. sunt ale dvs. si ca aveti dreptul legal sa le folositi. Membrul este de acord sa absolve AdZone.ro de orice raspundere sau orice alte situatii neplacute care pot aparea datorita continutului site-ului membrului.

STERGEREA

AdZone.ro isi rezerva dreptul sa deactiveze/stearga orice cont al unui membru in orice moment. Dupa terminarea contului dvs. sunteti de acord sa indepartati imediat din paginile site-ului dvs. reclamele servite de AdZone.ro

ACTIVITATE FRAUDULENTA

AdZone.ro poseda un sistem anti-frauda foarte performant. Acest sistem monitorizeaza permanent activitatea membrilor si verifica daca afisarile sunt facute pe site-uri neaprobate. De asemenea, se inregistreaza fiecare adresa IP, iar daca mai putin de 40% din trafic nu este generat de vizitatori unici echipa noastra verifica orice activitate suspecta din partea membrului respectiv. Aceste sunt numai cateva dintre facilitatile sistemului nostru anti-frauda. Fraudarea sistemului duce la eliminarea permanenta din sistem a membrului respectiv si la actiuni legale de recuperare a posibilelor pagube generate de acesta. AdZone.ro isi rezerva dreptul sa ceara membrilor sai log-urile serverului pentru site-urile acestora.

DIVERSE

Afisari Bonus - Fiecare cont nou creat va primi 3000 de afisari bonus pentru inscrierea in retea. Aceste afisari vor fi acordate pentru dimensiunea de banner 468x60 pixeli si vor aparea in contul membrului dupa crearea a cel putin un Spatiu de Reclama si introducerea codului HTML in paginile site-ului sau.

LIMITAREA RESPONSABILITATII

Serviciul AdZone.ro Banner Exchange este oferit gratuit, accesul pana la sistemul unde se gaseste situl web www.AdZone.ro ramanand in sarcina utilizatorilor (acces la Internet, echipament de calcul propriu, convorbiri telefonice dial-up, etc).

Ne rezervam dreptul de a interzice anumitor persoane sau anumitor utilizatori inregistrati folosirea serviciului AdZone.ro Banner Exchange, in totalitate sau partial, cu sau fara avertizare ori instiintare, daca acestia fac dovada sau sunt suspectati de o utilizare abuziva sau care dovedeste rea-vointa.

Suportul tehnic sau functional din partea echipei ce ofera serviciul AdZone.ro Banner Exchange este oferit in masura posibilitatilor, oferirea acestui suport nefiind garantata in nici un fel. In orice caz, se fac eforturi pentru a raspunde tuturor problemelor si intrebarilor primite de la utilizatorii serviciului.

Functionarea, disponibilitatea, acuratetea ori veridicitatea informatiilor oferite in cadrul serviciului AdZone.ro Banner Exchange nu sunt garantate in nici un fel. Proprietarul sitului web www.AdZone.ro, care ofera serviciul AdZone.ro Banner Exchange nu va fi facut in nici un fel responsabil de pierderile sau daunele suferite de utilizatori ca urmare a utilizarii acestui serviciu sau a sitului web aminitit, pierderi sau daune implicite sau explicite, directe sau indirecte, prezente ori viitoare, si nu ofera nici un fel de garantie, serviciul fiind oferit "asa cum este".

Proprietarul sitului web www.AdZone.ro nu isi asuma nici un fel de responsabilitate in ceea ce priveste opiniile exprimate de utilizatori in cadrul forumurilor de discutii, in guestbook ori in mesajele email trimise prin intermediul sitului www.AdZone.ro, intreaga responsabilitate revenind in totalitate utilizatorilor respectivi.

AdZone.ro are dreptul sa supende sau sa inceteze furnizarea serviciul imediat si fara vreo instiintare prealabila:
a) daca clientul incalca oricare din acesti termeni si conditii.
b) daca, din orice motiv, AdZone.ro este incapabila sa asigure furnizarea serviciului sau este incapabila sa-si indeplineasca obligatiile mentionate in acesti termeni si conditii.

Activitatea fraudulenta in sitemul AdZone.ro Banner Exchange, precum si incalcarea acestor Termeni si Conditii are ca rezultat actiuni legale de recuperare a posibilelor daune suferite de catre proprietarul site-ului www.adzone.ro.
Prin inscrierea in sistem membrii iau la cunostinta ca prezentii Termeni si Conditii au valoare de Contract in fata Justitiei Romane si ca orice incalcare cu buna stiinta a acestora atrage dupa sine consecintele legale.

MODIFICARI

AdZone.ro poate modifica acesti Termeni si Conditii la anumite intervale de timp fara a anunta membrii personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta membrilor prin afisare pe site-ul web la www.adzone.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre membrii daca acestia continua sa foloseasca serviciul dupa o perioada de 15 zile calendaristice de la publicarea lor pe situl web. Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa contact@adzone.ro

Ultima revizie: 15 Septembrie2004

 

Termeni si Conditii  |  Politica de Confidentialitate © 2002 AdZone.ro

Created and maintained by

   
Carti, Librarie online